Bild över Kina

Bild över Kina
Kina - landet som gjort oss till barnfamilj

Sökmotor

Anpassad sökning

28 December

Jaha, så var själva Julen slut, dock inte Jul/Nyårsledigheten (nja, jag jobbar ett par dagar nästkommande vecka medan resten av familjen är ledig). Vi har haft det skönt, dottern har ändrat sina sovvanor något så vi har faktiskt fått sova både till 8 och 9 vissa morgnar!! Härligt!

Tomten kom i år igen, och dottern fick sin hett efterlängtade Lego brandstation som hon så gärna ville ha. Den är nu uppbyggd och har fallt ihop några omgångar för att byggas åter igen. Mamma har fått vara brandbyggnadsingenjör då pappa inte har direkt tålamod med sådant småbygge (han bygger normala hus i vanliga fall)! Dottern är dock duktig att bygga efter instruktion, men när husen går sönder blir det lite svårare att återställa.

Vi har märkt att mat på julbordet inte direkt passar dottern. Det enda hon äter är i princip köttbullar och prinskorv... Tur att vi varje morgon laddat med stor tallrik risgrynsgröt!!

Snart är 2008 år till ända och rykten går nu att nästa batch blir till och med 28 februari och således är den månaden avverkad. Vi får hoppas att det stämmer eller att CCAA matchat längre än så.

I dag har vi varit på bio-premiär med dottern (ingen premiärfilm utan premiär för att vi går på bio). Hon är nu cirka 5,5 år och har alltså aldrig varit på bio med oss. Hon brukar "snacka sönder filmer" här hemma, så vi har tyckt att hon inte riktigt varit mogen för det. Hon satt dock och tittade på filmen utan att ställa alltför många frågor om "varför gör de så...?" utan mest skratt och kommentarer. Vi såg Madagaskar 2 tillsammans. Det kan nog bli ett familjenöje att gå på bio ibland. Det trevliga var också att vi träffade på gamla vänner till oss båda, som vi inte sett på flera år. Kul!

Ha det så gott där ute i cyberspace, kanske hörs vi före nyåret, kanske inte. Gott Slut och Gott Nytt År!

Inga kommentarer: