Bild över Kina

Bild över Kina
Kina - landet som gjort oss till barnfamilj

Sökmotor

Anpassad sökning

4 Februari

Cut-offen är nu publicerad hos vår organisation på de låsta sidorna, med information från CCAA. Nu vet vi att vår organisation publicerar från "boxen" när de ser den på de låsta sidorna hos CCAA. Det är den 27/12-05 och CCAA har således matchat 8 kalenderdagar. Hoppas nästa batch inkluderar resten av december samt x antal dagar i januari 2006. Detta betyder också att vi nu ligger 140 LID-dagar bakom.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Hur räknar du när du skriver att har är 140 LID-dagar kvar? Räknar man 7 dagar per vecka eller ska man räkna bort till exempel lördag och söndag? Registrerar CCAA samtilga dagar i veckan kan man ju undra. Vet du?
Vi har ju LID 060412 och funderar och funderar NÄR det kan bli.
Inte konstigt att de gråa hårstråna blir fler och fler!
Ulle

Siri sa...

Hej!
Jag räknar samtliga kalenderdagar, eftersom när man får info om hur många dagar som är matchade, så räknar organisationen in samtliga dagar. Vi har LID 15 maj och enligt min räkning från 27/12-05 till 15/5-06 så är det 140 dagar kvar. (Nu när jag räknade fick jag det till 139 dagar). Ni borde ha cirka 33-34 dagar färre än oss, och således kanske 105-110 dagars LID kvar.
Sedan är ju allt beroende av hur många dagar i snitt/månad som CCAA matchar. Är det i snitt 7 dagar så skulle vi ha 140/7=20 månader kvar. Puh, man får hoppas att det blir ett högre snitt förstås.

Vad gäller de grå hårstråna så gäller det nog att inte räkna dessa. Eller, så kanske de representerar antalet dagar ni redan väntat...

Ha en bra dag!

Anonym sa...

Tack för matte-hjälpen!
En hisnande tanke om man räknar att CCAA tar 15 dagar i taget...
Och så finns det ju ett absolut underbart alternativ till grått hår - färg!
Ha det så bra!
Ulle

Siri sa...

Hej!
Ja, tänk om de skulle lyckas med den bedriften!! När vi fick BB 2005tog CCAA alltid hela kalendermånader! Vi hade turen nog att få uppleva det. Nu har vi "turen" att få uppleva motsatsen. Jag brukar säga att vi får igen den korta väntetiden förra gången med ockerränta..

Ja, tack och lov att det finns hårfärg, annars hade ju det inte behövt så många lyktor på gatorna, allas gråa huvuden skulle lysa upp avsevärt.. :-)