Bild över Kina

Bild över Kina
Kina - landet som gjort oss till barnfamilj

Sökmotor

Anpassad sökning

16 Mars

Oh, äntligen efter en veckas "mörker" fick vi i dag njuta av en hyfsat blå himmel. Vi har haft en dag där vi fått mycket gjort; veckohandlat, tvättat några fönster och bytt gardiner i köket (nej, inte till påskgardin, "julen varar än till påska" (alltså julgardin, men utan tomtar på förstås)), krattat, sopat, tvättat bil, dammsugit bil, ätit middag på en restaurang och lite annat hushållsgöra också. Härligt. Det känns som om våren verkligen är här för att stanna (dock kan det ju bli något återfall i snö fortfarande, men tänk inte på det..).

I helgen har vi också haft vår 3-årsdag sedan vi kom hem från Kina med dottern. Tänk, tre hela år har gått, och man kan ibland undra vart de tog vägen egentligen.

I maj "firar" vi två år sedan LID också. Om nuvarande takt håller i sig hoppas vi på barnbesked i maj/juni år 2009. Hoppas helst inte på senare än så. Nu har väntan blivit en vana, som en god vän nästan känns det som. De senaste två åren har gått hyfsat fort, så ett år till går nog fort det med hoppas jag. Längtar dock mycket till att få återse Kina igen.

Ha en bra påskvecka gott folk!

1 kommentar:

Anonym sa...

Gratts till 3-årsfirandet och tack för att du är så positiv angående er Kina-väntan! Det känns härligt att läsa som omväxling :-)