Bild över Kina

Bild över Kina
Kina - landet som gjort oss till barnfamilj

Sökmotor

Anpassad sökning

2 Maj

Sköna varma dagar har vi haft de senaste dagarna! Härligt!

Valborg firades på sedvanligt sätt, vår samfällighetsförening brukar ställa till med brasa, så även i år. Självklart har alla tillstånd sökts och beviljats. Goda vänner kom och besökte oss och sov två nätter här. Det är kul att kunna umgås mer än ett dygn som det annars blir när vi träffas. Familjen bor cirka 12 mil härifrån. Döttrarna våra trivs bra tillsammans och de sov på golvet tillsammans för första gången en hel natt! Kul! Det var lite snack och fnitter men efter en mycket aktiv dag så somnade de ganska tvärt.

Just nu hjälper dottern sin pappa att tvätta bilen. Det är både med tvättsvamp och högtryckstvätt och det tycker hon är jättekul.

Resten av helgen kommer nog ägnas åt diverse sysslor både inne och ute. Vi har några fönster kvar att tvätta bland annat. En del ogräs borde få tas bort också. Penseér planterade vi i förra veckan och de blommar för fullt. Övriga blommor har vi inte tagit ut ännu, då det ju finns risk för frost.

Som de allra flesta kanske känner till så går det en svin influensa i världen just nu. Det verkar ovisst om CCAA kommer skicka ut de matchade barnbeskeden nu eller avvakta med det. En del familjer verkar få skjuta upp sin planerade resa. Nästa vecka kanske det blir mer besked om hur det blir. Jag hoppas i alla fall att barnhemmen fortsätter skicka in rapporter och att CCAA fortsätter att matcha även om de inte skulle skicka ut några barnbesked för tillfället. Vi ligger 68 dagar efter nu, och jag skulle verkligen bli glad om de kunde speeda upp farten lite, så vi skulle ha en chans att få barnbesked tidigt nästa vår, men jag är inte särskilt hoppfull.

Nåja, nu måste jag sätta igång och arbeta jag med.

Inga kommentarer: