Bild över Kina

Bild över Kina
Kina - landet som gjort oss till barnfamilj

Sökmotor

Anpassad sökning

8 Januari

Trots, trots och åter trots är det som händer här hemma för tillfället. Sonen gör allt man inte ska göra och efter många tillsägelser kan han inte för sitt liv komma ihåg vad som gäller... Det tär på resten av familjens krafter, även storasysters emellanåt.

I fredags hade vi "riktig" barnvakt kan man säga. Jag och maken hade dejt med middag och bio. Vi såg "The girl with the dragon tattoo", som väl var så där. Jag jämför med den svenska och boken förstås, men det var välbehövligt att få paus från hem och barn ett par timmar. Vi kom hem när sonen somnat men dottern var vaken. På efternatten sov han oroligt och jag fick ligga på hans golv på en superliten madrass från kl 4 på morgonen, för han vaknade och var ledsen omvartannat. Dock sov han mycket bra denna natt. Dock har vi nu provat och det gick ju i alla fall att få honom att somna när mormor nattade.

Snart börjar skolan och dotterns sista termin i andra klass. Hon ser fram emot att börja skolan igen. Snö och kyla har vi fått också, hoppas det kan ligga kvar ett tag.

Inga kommentarer: