Bild över Kina

Bild över Kina
Kina - landet som gjort oss till barnfamilj

Sökmotor

Anpassad sökning

2 Januari

Jaha, så är vi inne på ett nytt år. Nyårshelgen gick i sällskapets tecken. Goda vänner från en stad i mellansverige var och besökte oss från fredag till söndag. Barnen lekte och hade roligt. De har en flicka i dotterns ålder och en flicka i sonens ålder +/- några månader hit eller dit. Vi har följts åt genom adoptionerna, då deras flickor också är adopterade från Kina.

På Nyårsafton vankades det trerättersmiddag. Toast skagen till förrätt, oxfilé på en potatisbädd och vitlössmör till huvudrätt och en vit-choklad-kolasås-bär-mums till efterrätt. Efter detta var vi så mätta att vi knappt orkade med alla snacksen som var inköpta dagen i ära.

Stora tjejerna var vakna till efter midnatt, så vi var ute och tittade på fyrverkerier och en hel del lyktor som skickades upp till himlen. Våra vänner hade köpt två lyktor som vi också skickade upp, och det var häftigt att se. Dock kan jag tänka mig att det blir en hel del skräp av dessa lyktor tyvärr, men det var fint att se på.

Nyårsdagen regnade det, jag hoppas bara inte det är tecken på hur detta året kommer att bli!

En vecka kvar innan dottern börjar skolan igen och de sköna morgnarna blir ett minne blott. Vi har fått sova ganska länge de här dagarna, sonen har vaknat som senast kring 8:30 vilket måste anses som ett rekord. Ändå har han inte lagts senare än 19:30 i princip. Kanske är det mörkret som påverkar?

Jag hoppas för vår del att detta år blir ett roligt år med barnen, med aktiviteter och äventyr som passar oss alla. God fortsättning på er!

Inga kommentarer: