Bild över Kina

Bild över Kina
Kina - landet som gjort oss till barnfamilj

Sökmotor

Anpassad sökning

31 Januari

Intet nytt på östfronten och CCAA. "Hela världen" (d.v.s. adoptionsvärlden/Kina) väntar på att få veta hur långt matchningarna är gjorda in i oktober 2005 ansökningar. Jag har personligen inga vänner som väntar BB (barnbesked) just nu, men det är alltid lika spännande att veta. Väntar också på att få reda på när vår ansökan är granskad. CCAA:s hemsida är inte uppdaterad vad gäller granskning av dokument. Vi är ju inloggade i maj och det vore ju trevligt att ha passerat granskningen i alla fall.

Under förra väntan var jag helt på det klara med att "nu väntar vi barn och det blir barn" så fort ansökan gått iväg! Den här gången, med mycket längre väntetider, så har man mer tid att fundera och hinna bli orolig för att "något ska hända", som ska sätta käppar i hjulen... Vill därför åtminstone ha granskningen avklarad och sedan är det sista sträckan kvar, fram till matchning och BB.

Dottern är inte särdeles helt positiv till att bli storasyster. Jag vet inte om hon förstår att det blir konkurrens om mamma och pappa när ett till barn ska bo här hos oss! Dock verkar hon ibland tycka att det ska bli roligt, hon ser ju våra vänners barn som är fler än ett och att då har man ju någon att leka med hemma. Det som mest intresserar henne just nu är att få besöka kinesiska muren och att få handla med sina pengar... Leksaker kanske??? Allt i sparbössan kommer vi växla in till kinesiska pengar så hon har något att shoppa med.

1 kommentar:

Applecore sa...

På march2006DTC postade ngn just att deras "agency" meddelat dem att hela mars var färdiggranskade. Hoppas att det stämmer...