Bild över Kina

Bild över Kina
Kina - landet som gjort oss till barnfamilj

Sökmotor

Anpassad sökning

17 Augusti

Jaha, åter hemma efter en härlig återträff med vår kinaresegrupp från 2005. Vi har bott på slott hela helgen tillsammans med våra prinsessor! Vi har njutit av god mat, gott sällskap och vackert boende. Barnen har lekt bra tillsammans och vi föräldrar har haft det trevligt.

Nu ser vi fram emot nästa års återträff som inträffar någon gång under sommaren.

Dottern var helt slutkörd när vi hade en kort stund kvar på tåget, jag fick "lura henne" och säga att jag såg en björnhona med två ungar i skogen och så diskuterade vi det! Ibland måste man ta fram listen för att hålla barn vakna. Nu sover hon gott i sin säng.

Snart börjar arbetet igen på allvar. Hela hösten utan planerade ledigheter. Jag hoppas på en varm och vacker höst.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi som varit på vår första återträff denna sommar fascinerades av hur mycket den gav! Ni måste ha hunnit med flera och jag misstänker att barnen får mer och mer utbyte av varandra vad tiden lider...

Visst hoppas vi på en fin höst - med mycket svamp (och BB)!!!

Siri sa...

Hej!
Jo, barnen har mycket kul tillsammans och det blir allt lättare att arrangera lekar osv som barnen kan delta i. De kommer ju också ihåg vad de varit med om. Det är jättekul med återträffarna och vi ser redan fram emot nästa.

Som förälder är det ju också intressant att höra hur andra resonerar och hur barnen utvecklas och vilka frågor de har om ursprung och annat.

Ja - hoppas BB-takten kan öka något!!