Bild över Kina

Bild över Kina
Kina - landet som gjort oss till barnfamilj

Sökmotor

Anpassad sökning

15 Mars

I dag har dottern varit på simning (i grupp) för första gången. Det gick hyfsat bra. Vi föräldrar var med i bassängen då det inte är en barnbassäng. Vi fick lite olika övningar att göra och det var roligt. Nu är det varje söndag med undantag vid Påsk.

Vi är också barnvakter ikväll. Dotterns kompis föräldrar skulle iväg på någon aktivitet så deras 5-åriga dotter är hos oss. De hämtar henne vid 20.3o ungefär. De har lekt, ätit middag, badat badkar och haft "pyjamasparty" med glassätning och mera lek. Jag har precis läst två sagor för dem och de ligger i vår föräldrasäng. Det tisslas och tasslas därinne :-) Får se om de hinner somna innan kompisen ska hämtas. Förhoppningsvis kan vår dotter efter detta kunna somna borta någon gång och bli hämtad. Det vore bra.

I dag är det 4 år sedan vi landade på Arlanda med vår prinsessa! Då var det -10 grader kallt, i dag har vi haft +5 grader ungefär. Dottern fick i dag ett mjukdjur från Kina, från hennes fosterfamilj. Den och många andra ting fick vi av fosterfamiljen när vi fick dottern. Dock ville jag ge henne den när hon är lite äldre, så hon ska förstå vem den är ifrån. Den fick heta ZhenZhen efter fostermamman.

I morgon är det måndag och en ny vecka. Ha det gott där ute!

Inga kommentarer: