Bild över Kina

Bild över Kina
Kina - landet som gjort oss till barnfamilj

Sökmotor

Anpassad sökning

29 December

I dag är dottern iväg till en kompis hela dagen. Det blir nog roligt för henne. Där vi bor finns inte direkt några kompisar hon leker med, så det blir till att fixa "play dates" för henne. Jag skulle önska att hon hade kompisar närmare som hon bara kunde gå och ringa på hos, men så är det inte nu.

I dag ska jag och sonen åka till en leksaksaffär för att byta en julklapp han fick. Han fick en exakt likadan förra julen, det är en "verkstad" där man kan såga och borra. Att ha två identiska sådana känns lite onödigt. Vi får se om vi hittar något annat i stället.

Mat- och vininköp inför nyåret är fixat vilket känns skönt. Det lär ju vara ännu mer folk i affärerna ju närmare nyåret vi kommer.

Snön lyser med sin frånvaro fortfarande och vi får väl se om det blir någon riktig vinter denna säsong?

Vi skickade mail till barnens barnhem före jul och fick korta svar tillbaka. Känns ändå bra att skicka en hälsning från oss. Till dotterns fosterfamilj har vi i vanlig ordning skickat en almanacka med bilder på barnen, och dottern skrev för första gången ett brev själv till fosterfamiljen (vi har fått översatt förstås), tidigare har jag skrivit om henne. Hoppas de svarar på hennes brev.

Gott Slut och Gott Nytt till er alla!

Inga kommentarer: