Bild över Kina

Bild över Kina
Kina - landet som gjort oss till barnfamilj

Sökmotor

Anpassad sökning

6 Juni

Den här helgen har varit fylld av social aktivitet för dottern. På fredag kväll lämnade jag henne till hennes ena klasskompis för att sova kvar. Det var hos den flickan som sov hos oss förra helgen. En annan klass i skolan bjöd på disco på fredagskvällen, så allt det roliga började med disco. Sedan hade de fått bada i familjens bubbelpool. De gick och lade sig ganska sent och sov som klubbade hela natten.

På lördagen hämtade vi hem henne och därefter fick vi gäster själva. Våra goda vänner från en närliggande stad. De har också en flicka från Kina. Våra döttrar leker bra tillsammans. Vi hade en grillkväll och tjejerna fick se en DVD innan sänggåendet. De gick upp vid halv åtta tiden ungefär, och inledde dagen med vad barn är allra bäst på - att leka! Familjen åkte hem efter en lunch som intogs på vår uteplats. Vi har nämligen haft varmt väder den här helgen.

Dock var dottern mycket trött ikväll så hon fick en tidig kväll och somnade snabbt. Nu är det två dagar kvar i skolan innan skolavslutning på onsdag. Då får vi hoppas att det fortfarande är bra väder så vi kan vara ute som planerat och höra vackra kända sånger.

Inga kommentarer: