Bild över Kina

Bild över Kina
Kina - landet som gjort oss till barnfamilj

Sökmotor

Anpassad sökning

6 Mars

Det är lite skoj att så många är engagerade i vår väntan. I går ringde en i vår samfällighets styrelse och frågade om jag kan ställa upp på att vara suppleant i ett år till - eftersom han hört att vi ska ha barn igen! Han frågade hur länge vi väntat och varför det nu är längre väntetider eftersom vi ju inte väntade lika länge förra gången osv. Även andra bekanta på långt håll frågar ibland hur det går för oss och väntan.

I dagar som dessa (när det börjar närma sig BB för väntande familjer) så känns det ju lite extra, för man vill ju själv komma dit igen. Att få det magiska telefonsamtalet, få foton och rapporter och börja planera för ledighet och resa osv. DET är något jag verkligen ser fram emot.

Känslan av att flyga iväg till Beijing, tas emot av guiden och komma till hotellet är ju också speciellt. Förra gången var det ju första gången vi var i Kina och Asien för den delen, och den känslan glömmer jag inte i första taget. Alla ljud, dofter, lukter och smaker som var så annorlunda mot hemma. Dessa fantastiskt gästvänliga folket som vi mötte, service, bugningar och annat - man kände sig som en drottning och kung!

Jag säger bara, grattis till alla er där ute som snart får veta vem ni väntat på så länge! Hoppas vi snart får exakt besked om "cut-off date" i den här batchen.

Inga kommentarer: