Bild över Kina

Bild över Kina
Kina - landet som gjort oss till barnfamilj

Sökmotor

Anpassad sökning

14 September

Så har ännu en helg gått, alldeles för snabbt förstås. I går red dottern igen och fick den största ponnyn som ridskolan har. Han är dessutom endast 6 år och lite busig, så jag fick en hel del att stå i förstås! Dottern var dock nöjd. Hon skuppade inte lika mycket vid travet den här gången, då hon satt lite mer bakåtlutad i sadeln. Vi får se vilken ponny det blir nästa vecka.

Sedan åkte vi till IKEA med vår vän som skulle inhandla spjälsäng och andra nödvändigheter när man ska få ett barn. Det var mycket folk på IKEA som det brukar vara. Dock var det trevligt att få vara med och "boa" lite, och återuppleva gamla minnen från tiden då jag gjorde detsamma. Dottern kom hem med en röd papperskorg (har mycket klippspill numera från alla konstverk hon gör med papper och sax), en handduk och leksaksdricksglas.

I dag har vi haft långväga släktingar på middag och det var jättetrevligt. Dock gick tiden lite väl snabbt och de skulle snart ut på vägen igen för att åka vidare.

I morgon börjar en ny vecka igen. Jag hoppas på vackert höstväder den här veckan, det kan väl inte vara för mycket begärt?? Ha det trevlig därute, var ni än befinner er!

Inga kommentarer: