Bild över Kina

Bild över Kina
Kina - landet som gjort oss till barnfamilj

Sökmotor

Anpassad sökning

27 September

Då är det äntligen lördag igen. Dottern har räknat ner varje dag den här veckan, tills det blir dags för lördag och ridlektion. Det är bra att hon omedvetet använder sig av matematik!! Vi har ägnat morgonen åt det vi brukar göra på lördag- och söndagsmorgnar - att mysa hela familjen i sängen efter frukost! Det är jättemysigt. Hon har lärt sig göra flätor, så hon flätar allt hon lyckas uppbringa - Heffaklumpens (alltså favoritnallen) "hår", dockhästens svans och så vidare.

Tre av mina vänner/bekanta har rest i dag till varsin världsdel. En reste till Kina (dock ej för att hämta barn), en till Europa och en till USA. Snacka om att känna deras resfeber men inte få ta del av resan... Hoppas ni alla tre på varsina håll får en bra resa! Hoppas också att ni snart är tillbaka i Sverige!!

I eftermiddag ska jag och dottern åka till våra vänner och pappa får stanna hemma själv! Vi ska träffa en av mina väninnor som har en dotter i samma ålder som vi. De leker bra tillsammans och vi mammor har mycket att snacka om. Det är alltid lika kul att träffas och umgås.

Vad gäller nästa batch så verkar det flyta runt lite "smårykten" men jag tror vi får veta mer nästa vecka. CCAA och resten av Kina, stänger väl för ett par dagar upp till en vecka då de har nationaldagsfirande. CCAA har brukat skicka iväg barnbesked före ledigheter, så kanske även denna gång. Vi får väl se. Dessutom floreras rykten om att det skulle bli väldigt få barnbesked denna gång beroende av mjölkskandalen och att man vill kontrollera alla barn om de är drabbade. Ingen vet vad som gäller. Jag tycker dock mycket synd om alla barn och familjer som drabbats av det här. Barn har dött och barn är mycket sjuka p.g.a. mjölkskandalen. Usch, inget kul att höra alls.

Jaha, strax dags att åka iväg till ridskolan.

Inga kommentarer: