Bild över Kina

Bild över Kina
Kina - landet som gjort oss till barnfamilj

Sökmotor

Anpassad sökning

11 Augusti

Är ledig i dag liksom i går. Dotterns skola har planeringsdagar, så i morgon börjar hon fritids efter nästan 6,5 veckors ledighet. På måndag börjar själva höstterminen. Det är med blandade känslor som allt startar upp igen. På ett sätt skönt att komma tillbaka till rutiner med läggning t.ex. De senaste kvällarna har vi lagt dottern tidigare för att "vänja henne" med det igen. Det har inte lyckats särskilt bra. Hon har legat länge innan hon somnat. I går väckte jag henne vid 7-tiden och vi var iväg till bland annat Cosmonova och Naturhistoriska riksmuseet. Trodde att efter en sådan dag skulle hon vara trött på kvällen, men inte då. Det tog säkert 1,5 timmar för henne att somna. I morse väckte jag henne vid 6-tiden, eftersom det är vid den tiden hon får gå upp när det är dags att gå till fritids och skola. Jag hoppas att hon somnar hyfsat tidigt i kväll i alla fall. I morgon är det således dags.
Fördelen med höstterminens start är att hösten nog kommer gå fort. Det känns ju som en hyfsat kort termin. Jag tänker nu mest på att vi vill att det ska bli vår och sommar snabbt - inte bara med tanke på varmare väder men mest på att det snart ska bli vår tur att få barnbesked!! Det ska bli intressant att följa den här höstens matchningar och se om det blir någon förändring i takten när mars 2006 så småningom blir avklarad.

Till helgen väntar ett par kalas också. Det är två 6-åringar som fyller år. Vi har beslutat oss för att dela upp oss föräldrar, så den ena går på lördag och den andra på söndag. Annars blir helgen helt upphackad och man hinner inte med någonting annat.

Inga kommentarer: