Bild över Kina

Bild över Kina
Kina - landet som gjort oss till barnfamilj

Sökmotor

Anpassad sökning

12 November

Det är fredag i dag. Sista dagen maken är ledig (ja, förutom lördag och söndag då). Han börjar jobba på måndag.

Jag har strul - med Försäkringskassan. De har inte lyckats få till det så bra att jag kan begära föräldraledigt vi internet. De har fått alla papper de behöver, men lyckas inte hitta rätt "knapp" att trycka på. Ska bli intressant om adoptionsbidraget kommer rätt... Får i alla fall på måndag pengar för föräldraledigheten i oktober. Ska nu med penna och blankett fylla i för november och december och hoppas att jag kan använda internet från och med januari eller så, men säker kan man ju aldrig vara förstås.

Dottern är på disco på skolan ikväll, iklädd en fin rosa klänning inköpt i Kina. Till det sina "bling bling" kängor, även de inköpta i Kina för den blygsamma summan av 35 yuan (cirka 30-35 svenska kronor). Hon lär vara trött och svettig när hon kommer hem.

Sonen är en trött människa och vill lägga sig redan vid 18-tiden, ikväll blev det 18:30. Han sover gott mestadels, men är en tidig vaknare precis som sin storasyster. Jag hittar fler och fler ställen han är kittlig på! Härligt skratt har han verkligen och jag måste försöka få med det på videofilm. Annars verkar han lära sig nya saker varje dag, och det gör jag med för den delen!

I helgen har vi egentligen bara en enda planerad sak att göra - sätta upp vinterbelysningen på framsidan. Jag älskar att få sätta ut de små lamporna för det lyser så mysigt i mörkret. Lika roligt som det är att ta fram så är det tråkigt att ta bort när det är i dags i mars eller så.

På söndag är det fars dag och denna gång får maken äran att fira sin dag före mig! Dottern och hennes mormor har fixat något åt far. Dessutom blir det vi tjejer som fixar frukosten på söndag. Jag önskar alla pappor där ute en härlig fars dag!

Inga kommentarer: