Bild över Kina

Bild över Kina
Kina - landet som gjort oss till barnfamilj

Sökmotor

Anpassad sökning

24 November

Snö och åter snö. Det är vacker och vinterlikt. Enda bekymret är förstås snöröjningen... Trottoarer och gångvägar prioriteras lågt där vi bor. Det var en tuff gång till skolan i morse. Lite bättre på eftermiddagen, men inte mycket eftersom det kommit mer snö. Dottern är glad för snön, sonen har inte mycket att tillägga förutom att han inte verkar uppskatta kalla vindar som letar sig in under suffletten i vagnen. Dock sover han allra bäst utomhus, i regn och snöstormar...

Vi var på BVC i går och fick hans korrekta längd. Han är på "medel" på den svenska kurvan vad gäller längd men under på vikten. Vet ej hur mycket. Tycker själv han har lite att ta av, men då jämför jag med vår dotter som alltid varit slank och smal redan som liten. Fick lite råd om rapsolja som extra ingrediens i välling och gröt och gärna extra smör i mat. Tid i december för kontroll av vikten.

Fortfarande är inte allt klart och i fas med Försäkringskassan. Får se när det blir det. Fick dock hem om sonens namnändring den här veckan.

I helgen som kommer är det första advent och då ska vi besöka mormor och morfar för första gången med sonen. Det tar cirka en timme med bil dit och han tycker inte särskilt mycket om att åka bil några längre sträckor. Får passa på då han ändå ska sova en stund.

Jag har tagit fram lite adventsljusstakar till fönstrena i dag. Jag brukar alltid göra det torsdagen innan första advent. Det lyser så fint i köket, dotterns rum och snart i vårt rum. Måste bara leta efter förlängningssladdarna. De verkar gömma sig resten av året någonstans...

Inga kommentarer: